Saturday, April 28, 2012

Lalala~ Hari-hari kerja

ouh..banyaknyer kerja..tp ada masa pulak nak post kat blog kan? haha..
Semenjak dua menjak ni banyak juga perkara yang berlaku..

Kematian dan kelahiran silih berganti. Namun, semuanya sudah dalam pengetahuan Sang Pencipta..
Urmm..post kali ni nak cakap pasal apa ye?
Ana tak prepare tajuk pun ni..

Tak pelah..first skali nak cakap pasal esimen..
Ada dua esimen utk dihantar n present pd 2 hari berturut-turut.
It's not going to be easy..Skarang ni tgh usahakan Web Design dulu sebab project kiosk is nearly 70% da siap.hoho...Alhamdulillah n tahniah untuk ana sendiri! (sound effect: tepuk2)


And..ada satu benda lagi.tp malas nak citer..kite tujukan lagu jela yer..hehe


"Benarlah apa yang telah dikata...
Penantian satu penyiksaan.."

Chewahhhh~~ 


ikut korang la nak judge macamana..^_^


X lupa kpd bebudak uitm yg bru dpt result..Tahniah kpd anda semua. X kisahlah result anda lawa @ x brape cantek, tp asalkan ianya hasil usaha anda sendiri, anda sememangnya telah menang! :D 


Eah..lupa lak..Kepada sesiapa yang pergi Bersih 3.0 pagi ni, sekalung tahniah diucapkan kerana kecintaan anda kepada negara berjaya membuka mata ramai org. Kerana cintakan agama dan negaralah kita perlukan keadilan,bukan? ^.^


Lastly....chiaw.nak wat esimen dulu.Assalam..

No comments:

Post a Comment