Monday, February 13, 2012

Exam result?? Yokattaaaa~~

Patut ke rasa jealous? Perlu ke tak yer? Terasa sangat bengang sekarang ni..Fuhh…fuh…x baik jealous macam tu, Cik Aini. Semua orang ada hak untuk Berjaya. Allah dah bagi rezeki kat dia,kan? Sabar……… Anggap la ni satu wadah untuk cik Aini lebih Berjaya. Chaiyuk2!! Next sem, awak xkan kalah lagi pada dia! InsyaAllah…….
p/s: mmg dah selalu bersaing ngan dye ni,akhirnye kalah jugak…T^T


Anyway, dis is my past sem Exam result..As expected, MPW is a mess! Apepun, Alhamdulilllah, result okay but for next sem yg lebih mencabar, moga-moga ana dapat result yang lebih baik, If Allah’s will. Ganbatte ne, Aini-chan! Ganbatte kundasai!