Sunday, August 19, 2012

Syawal & Sem 3

Assalamualaikum..salam 1 Syawal buat uollz!! hihi..alahamdulillah, kita masih hidup sehingga hari ini utk menghirup udara d bln Syawal..
hepi x? mestilar..tp syahdu,sayu, tetap ada..Ramadhan Kareem dah meninggalkan kita.mmg x sempat langsung nak update blog. maaf kpd yg menunggu (ada ke? haha)
^_^
Di kesempatan ini, ana nak minta maaf..menyusun jari sepuluh (ni PM Najib yg ckp masa perutusan raya..xtau btol ke x jari 10 tu) atas segala.salah silap ana kepada antum samaada sengaja atau yang x sengaja.. harap dimaafkan.Jazakallahu khairan kathira.
berkenaan sem 3 yang ana jalani sekarang. subjek semakin tough, so fikiran pon kena semakin matang. at first, masa kami diperkenalkan dengan subjek bisnes, I was like "what the fish?!" kenapa pelajar IT kena ambil subjek business?? bagi kami @ ana je, ia subjek yang susah. But the more we learn, its getting interesting. Sebab puan ati yang ajar kami tu membuka banyak peluang untuk kami berfikir sendiri..analysis..dan mencari jawapan kepada semua persoalan yang ditujukan. satu je la x best.. kelas bisnes tu ada 2 sesi..semua sesi pukul 8.haiyoo..memang "seronok" la kan. haha..
anyway, thinhs getting better, alhamdulillah..cuma nantilpas cuti raya.. tons of list of what-to-do..
1. hantar kertas kerja to TRA HEP Dr Nor Adha
2. buat assignment resensi psal Sultan Muhammad al-Fateh
3. lakonan <--- sampingan je.wahaha
4. assignment motherboard..wee~~
5. midterm..midterm...dan midterm..
yeay!! saya sangat "suka" jadual lpas cuti raya! all the best for myself. ^^
bittaufiq wanajah, aini~


No comments:

Post a Comment