Friday, June 10, 2011

Persatuan Baitul Hadhari

Alhamdulillah, ada juga peluang ana meng'update' blog ni dari semasa ke semasa.. insyaAllah, dalam beberapa hari lagi akan diadakan Open Day bagi smua Kelab dan Persatuan di UiTM Dungun,Terengganu.. Excited?? Not yet..kerja-kerja semua belum beres including newest assignments n lab report..-__-" hectic, but entirely satisfied.. in the meantime,ana terlibat dalam kerja untuk Persatuan Islam kat sini,Baitul Hadhari Association.nama je Hadhari, tapi jangan salah faham pula..persatuan ni tak berkait dengan mana-mana parti politik,okay..haa..nampak tak permainannya?? hehe..Bekerja under persatuan Islam memang menyeronokkan! Nak tau kenapa? sebab kita bekerja atas landasan Islam, kita percaya dengan niat yang ikhlas akan memberi kejayaan.Jom la berkunjung ke Booth Baitul Hadhari pada 13,14,n 15th June ni di Dewan Aspirasi..so,more responsibilities, more jobs..aywa,that's my life right now..

This is our Twitter's:
http://twitter.com/#!/BaitulHadhari
Our Facebook Page:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_141763739220434
Our sweetttttt Blog:
http://bhuitmdungun.blogspot.com

Apa lagi..silalah berkunjung! ^_^

No comments:

Post a Comment