Saturday, November 3, 2012

Hari Yang Comel! ❤ ♥ ❥

Hari ini adalah hari yang comel..Alhamdulillah..(anda boleh menggantikan perkataan "comel" itu kepada apa-apa sahaja kerana ana dah dirasuk dengan istilah "comel" itu. tq)

Awal-awal entri lagi dah merapu kan? That's my talent! har har har~

Ok.So far, so good..insyaAllah.. Surat kepada pihak KUIS untuk pembayaran balik biasiswa secara ansuran dah pun diberi haritu. Semoga dipermudahkan Allah..Amin...(tolong doakan sekali yupp.hehe)

So now, ana on the way cari keje..arituh ingat ada la keje kat syarikat insurans ni.tup.. tup.. da ada orang pulak. so,kena carik yang lain la.. try Old Town ke~ (wakakaka~) Anyway,anyhow, since this will be the first time ana keje, it's pretty exciting! :) wanna have colleagues and tambah kenalan seramai boleh. Sebab tu Allah wujudkan perbezaan antara kita..untuk kenal-mengenal,bukan? ^^

Tadi baru siap buatkan hadiah to someone. Hope he likes it. *grin* First time buat tuu~ kalau buruk jangan le mare..haha


And thanks to my mum..I love her so much! She holds me when I'm not strong enuf to face the world. So as my brothers. They light up my life. ≧^◡^≦

There's an issue on kenapa ana decide nak keluar kuis. Actually atas sebab ana kena jaga ma ana. Mana boleh dia tinggal sorang-sorang kat cyberjaya ni. right? So, the easiest way ialah ana drive dari rumah ke kampus. Jadi kena pilih yang lagi dekat dengan rumah. 

ღ ✫ ϡ: (\_(\ 
♥ ❤ ✪ (=’ :’)✩ 
☀ : ✱ ☾,(”)(”)¤°.¸¸.•´¯`»★

*Note that I'm very lazy untuk upload gambar*

So, ini jelar entri untuk kali ni. Sayonara~ Jumpa lagi~ insyaAllah.

Salam Ukhuwah. Salam 1 Syahadah. ヅ ツ ッ


No comments:

Post a Comment