Thursday, January 19, 2012

Smile, Laugh and Freedom!

Saje-saje jer buat tajuk macam ni. Rasa mcm remaja sket an. Haha..baru lepas present tentang Computer Security and Peers Influence pagi tadi. Alhamdulillah,selesai…two presentations for today..  For the rest, thanks to HIM, semuanya berjalan lancar. Also thanks to my beloved teammates, utk ftsc,  adah, reen n syuhada, and for lab, su n ama. Luv y’all!! Yang agak terkilan, markah math yang full jatuh bedebab umpama nangka setengah busuk.Adoii…salah benda yang x masuk dek akal. Tapi xpe,dugaan Illahi..adalah tu khilaf diri, Allah nak bagi tarbiyah ataupun Allah nak tunjuk bagi azimat penguat semangat.haha..(curik lirik lagu far east)..

Yang menusuk Qalbu tu..bila presentation kumpulan ‘Kim Possible’.Nama jer mcm katun2 kan..tapi presentation dorg tentang IBU…bgaimana seorang ibu boleh melahirkan anak sehingga bila besar, kadang2 anak itu langsung x menghargai pengorbanan ibunya…Berat tuh bawak baby 9 bulan! Hebak tol ibu-ibu kita,kn? Ditambah lagi dengan video ibu melahirkan anak dan surat pengakuan seorang anak setelah ibunya meninggal dunia. Hehe..dalam sibuk orang lain berendam air mata, ada lak Mr. F ni tetibe jer keluar dr lab..kenapa? kenapa? Semua tertanya2..kesian Mr. F yg fobia tgk darah..sabar yer Mr.F..(kepada Mr. F yg mgkin sdang membaca entri ini, mintak izin pinjam nama jap)

Malam ni ada forum..Next entri,insyaAllah ana criter..^^ ma’assalamah.

No comments:

Post a Comment